Jak otevřete můj seznam na Netflixu?

Obsah

Jak otevřete můj seznam na Netflixu?

Jak otevřete můj seznam na Netflixu?

Můj seznam si v prohlížeči otevřete na adrese Netflix.com/MyList. Na vašem zařízení sjeďte po přihlášení k Netflixu na řádek Můj seznam. Dětská verze Netflixu Můj seznam nenabízí, ale přístup k funkci se obnoví, jakmile přepnete zpátky do standardní verze.

Kde je můj seznam k dispozici na Netflixu?

Můj seznam je k dispozici na webových stránkách Netflixu a na všech zařízeních, která přehrávají Netflix. Na některých starších zařízeních může být Můj seznam k dispozici jako „Okamžitá fronta“, ale funkce jsou úplně stejné. Můj seznam si v prohlížeči otevřete na adrese Netflix.com/MyList. Na vašem zařízení sjeďte po přihlášení k Netflixu na řádek Můj seznam.

Co je Netflix?

Co je to Netflix? Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Co se stane v záplavě filmů na Netflixu?

V záplavě nových filmů na Netflixu není ojedinělé, že řada menších filmů jednoduše zapadne. Algoritmus Netflixu pro doporučování navíc není dokonalý, a tak se často stane, že potenciálně zajímavý film před diváky skryje. Tady je tudíž 10 filmů, které vám možná unikly a měli byste to napravit.

Související příspěvky: