Může použít spínač se dvěma klapkami?

Obsah

Může použít spínač se dvěma klapkami?

Může použít spínač se dvěma klapkami?

Provedení: spínač s jednou klapkou. Spínač č.5 (lustrový) Použití: ovládání dvou světel z jednoho místa. Každou ze dvou klapek vypínače se ovládá jedno světlo. Může se jednat o dvě různá svítidla nebo velký lustr kde se odděleně rozsvěcují dvě žárovky (nebo dvě skupiny žárovek). Provedení: spínač se dvěma klapkami.

Když potřebujete 3 vypínače na jedno světlo?

Když potřebujete už 3 vypínače na jedno světlo, řekl bych že by stálo za zvážení řešení pomocí 230V impulsního relé...pak stačí z rozvaděče natáhnout ke každému !

Jak propojit tři vypínače pro ovládání jednoho světla?

Re: Jak propojit tři vypínače pro ovládání jednoho světla? Držez se rady pana Illeka. Jinak záleží jak to budete tahat. Mohlo by se snadno stát, že vám při abelu 3x1,5 bude jeden drát scházet, pokud by jste tahal každý přepínač samostatně.

Co je spínač č.6?

Spínač č.1. Použití: ovládaní jednoho světla z jednoho místa. Provedení: spínač s jednou klapkou. Střídavý přepínač č.6 (schodišťový) Použití: ovládaní jednoho světla ze dvou míst. Na jedné straně chodby se vypínačem č.6 se světlo rozsvítí a na druhé straně chodby se to samé světlo druhým vypínačem č.6 zhasne. 
.

Související příspěvky: