Jak provést kontrolu IMEI on-line?

Obsah

Jak provést kontrolu IMEI on-line?

Jak provést kontrolu IMEI on-line?

Chcete-li provést kontrolu IMEI on-line, budete nejprve začínají tím, že webové stránky, které poskytuje tuto služby. Většina z nich bude nabízet služby zdarma. Je také třeba připomenout, že webové stránky musí podporovat zařízení, nějakou podporu všech zařízení ostatní budou podporovat jen pár vyvolených.

Jak zjistit, jaké mám IMEI?

Jak mohu zjistit, jaké mám IMEI? 1 První skupina se jmenuje TAC (Type Approval Code) a je složena z kódu země (ZZ) a dalších čtyř číslic. 2 Druhá skupina (MM) je FAC (Final Assembly Code), dvou číselné určení výrobce (někteří mají i více kódů, třeba Nokia... 3 Třetí je šestice číslic určující sériové číslo mobilu. 4 Poslední X je kontrolní součet – tak aby celé číslo vyhovělo pro... More ...

Jak udělat kontrolu IMEI online?

Tento článek se bude zabývat různé způsoby, které můžete udělat kontrolu IMEI online. Podíváme se také na některé z webových stránek, které vám pomohou zjistit zdarma. Chcete-li provést kontrolu IMEI on-line, budete nejprve začínají tím, že webové stránky, které poskytuje tuto služby. Většina z nich bude nabízet služby zdarma.

Jak zadat číslo IMEI do počítače?

Krok 1: Jděte do vašeho prohlížeče na počítači nebo jinému zařízení a navštívit www.IMEI.info přímo na domovské stránce, měli byste vidět okno pro zadání čísla IMEI. Krok 2: Pokud již máte číslo IMEI, zadejte jej do malého otvoru a potom klepněte na tlačítko „Check“.

Související příspěvky: