Proč je granátová jablka vhodná pro pletí?

Obsah

Proč je granátová jablka vhodná pro pletí?

Proč je granátová jablka vhodná pro pletí?

Granátová jablka zvláště doporučujeme lidem s problematickou pletí. Obsah kyseliny citrónové, kyseliny jablečné, kyseliny šťavelové a dalších organických kyselin vás může zbavit pih, stařeckých skvrn i akné. Vaše kůže může být hladší a jasnější.

Jak použít granátové jablko při vaření?

Zrnka granátových jablek jsou skvělá jen tak ke chroupání, v salátech, ve výrazných rýžových pokrmech nebo prostě v müsli. Taky slouží jako zdravý poutač na dezertech nebo moučnících. Využijte granátové jablko při vaření!

Může granátové jablko pomoci při menopauze?

Ženám navíc může granátové jablko pomoci při bolestivé menstruaci a menopauze. Pokud budou muži pravidelně pít šťávu z granátových jablek, mohou už předem zapomenout na všechny problémy s potencí.

Proč je granátové jablko dobré volbou?

Vynikající volbou je právě granátové jablko. To obsahuje vitamín A a antokyan, který dokáže aktivovat metabolické procesy v tkáních oka, což napomáhá zlepšit vidění. Odborníci doporučují konzumaci granátových jablek nebo pití šťávy z nich starším lidem, kteří díky tomuto úžasnému ovoci mohou zabránit rozvoji šerosleposti a šedého zákalu.

Související příspěvky: