Můžete si základní srovnání proteinových nápojů?

Obsah

Můžete si základní srovnání proteinových nápojů?

Můžete si základní srovnání proteinových nápojů?

Pokud detaily jednotlivých proteinových nápojů znát nepotřebujete a stačí vám základní srovnání proteinů, vyberte si jeden z těchto produktů a máte hotovo.

Jaké jsou syrovátkové proteiny?

Syrovátkové proteiny mají díky své komplexnosti široké spektrum využití za příznivou cenu. Zajímavostí může být fakt, že některé bílkoviny v syrovátkovém proteinu (tzv. proteinové frakce), pokud jsou ve své nativní (nedenaturované) formě, vykazují biologickou aktivitu.

Co se nachází v vícesložkovém proteinu?

Pokud se v takovém vícesložkovém proteinu objeví ve složení kolagen nebo levnější rostlinný protein (např. pšeničný), tak od toho raději dáme ruce pryč. Snad není fitness nadšence, který by na noc nespořádal vaničku tvarohu, aby dodal tělu bílkoviny pro regeneraci a podporu MPS (syntézu svalových bílkovin), mýlím se?

Kdo je nejlepší protein v žebříčku?

Nejspíše pro vás bude nejlepší protein právě protein na první pozici 100% Whey protein - CFM 2000 g, který mimochodem vyhrává i další naše žebříčky jako je nejprodávanější proteiny, protein poměr cena/výkon a dělí se o první místo s HEAVY PROTEIN i v žebříčku nejchutnější protein. Základní hodnoty proteinů už znáte.

Související příspěvky: