Jak dlouho může deodorant trvat?

Obsah

Jak dlouho může deodorant trvat?

Jak dlouho může deodorant trvat?

Poznámečka : Deodorantu možná bude trvat několik hodin, než úplně ztuhne (může za to soda). Toho se vůbec neděste, vše je v pořádku. Pokud na něj spěcháte, vložte ho na pár minut do lednice a tvrdnutí urychlíte. Když se Vám nechce pouštět do vodní lázně nebo doma nemáte bambucké máslo, tahle jednoduchá a rychlá varianta bude ta pravá.

Kde koupit přírodní deodorant?

A pokud se Vám nelíbí ani tahle možnost, koukněte na nabídku hotových přírodních deodorantů, určitě vyberete! Třeba 100% přírodní deodorant Onnenton se smrkovou smůlou, který neobsahuje sodu je vhodný i pro citlivou podrážděnou kůži nebo po holení. Nebo zkuste tenhle přírodní krémový s palmarosou, levandulí a čajovníkem. Co prosím?

Proč použít přírodní deodorant na oblečení?

Pokud Vám přírodní deodorant nechává skvrny na oblečení, pravděpodobně ho nanášíte víc, než by bylo potřeba. Stačí opravdu malinko. Jestli už ale ubrat nemůžete a triko je pořád zašpiněné, zkuste nechat deodorant v lednici a po aplikaci počkat tři, čtyři minutky, než se obléknete. Jedlá soda může pro někoho být agresivní a způsobit vyrážku.

Proč použít deodorant z přírodních surovin?

Deodorant z přírodních surovin, který zvládnete vytvořit sami doma. Výroba Vám sice zabere o trošku víc času než zaběhnutí do drogerie, ale domácí produkt vydrží podstatně déle a je mnooohem zdravější! Někdo dokonce spoléhá jenom na čistý kokosový olej nebo jedlou sodu a používají je místo deodorantu.

Související příspěvky: