Kde se nachází vitamín E?

Obsah

Kde se nachází vitamín E?

Kde se nachází vitamín E?

Vitamín E se nachází v olivovém a kokosovém oleji, v avokádu, špenátu, slunečnicových semínkách, pšeničných klíčcích, ořeších a celých zrnech. Zdravé zdraví pro vás připravilo 10 účinků tohoto zázračného vitamínu. 1.

Jak získat vitamín E z vlasů?

Vitamín E má antioxidační vlastnosti, které pomáhají opravit poškozené vlasové folikuly a zabránit korozi tkáně, což podporuje zdravý růst vlasů. Hluboce vyživuje vlasy od kořínků, díky čemuž jsou zdravější, lesklejší a nešediví tak brzo. Smíchejte obsah 2 vitamínových kapslí E ve 2 lžících teplého olivového nebo kokosového oleje.

Co je vitamín E proti popraskaným rtům?

Proti popraskaným rtům Na popraskané a suché rty je vitamín E velmi efektivní. Olej z vitamínu E rty hydratuje a dělá je hladké, měkké a hebké. Dokonce pomáhá léčit tmavé rty a dodává jim lesk. Extrahujte olej z kapsle vitamínu E a pravidelně jej aplikujte na popraskané rty.

Jak použít vitamín E při léčbě hyperpigmentace kůže?

Vitamín E lze použít také jako prostředek při léčbě hyperpigmentace kůže, která způsobuje nerovnoměrné barvy a tmavé skvrny na libovolné části těla. Jako antioxidant může vitamín E zvrátit škody způsobené drsným ultrafialovým zářením ze slunce. Smíchejte 1-2 kapsle s vitamínem E s čajovou lžičkou ricinového oleje.

Související příspěvky: