Jaké jsou ceny v Ukrajina?

Obsah

Jaké jsou ceny v Ukrajina?

Jaké jsou ceny v Ukrajina?

Chloe Jensen nedávno navštívil Ukrajina a připravil Tento článek o cenách v Ukrajina. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Ukrajina, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Ukrajina?

Kde koupit potraviny a nápoje v Ukrajině?

Bellow vám dá informace o cenách potravin a nápojů v supermarketech a potravinách. Můžete si přečíst také ceny v hotelech, kavárně a restauracích v Ukrajina. Průměrné ceny v restaurací a hospod, doprava, taxi, potraviny, platy, potravin, hotely a pronájem v Ukrajina.

Jaké jsou průměrné náklady na oběd v Ukrajině?

Jaké jsou průměrné náklady na oběd v Ukrajina? V Ukrajina, náklady na typické jídlo rychlého občerstvení: 76 CZK (100 UAH) pro McMeal v McDonalds nebo BurgerKing (nebo podobné kombinované jídlo) a 23 CZK (30 UAH) pro cheeseburgera. Pro milovníky kávy: cappuccino 21 CZK (28 UAH) a espresso 15 CZK (19 UAH) .

Jaká je ubytovací cena v Ukrajině?

Průměrná ubytovací cena v Ukrajina se pohybuje od: 195 CZK (254 UAH) v hostelu po 680 CZK (890 UAH) v 3 hvězdičkovém hotelu. Cena za noc v luxusním hotelu v Ukrajina je asi 3,200 CZK (4,200 UAH) . Použití veřejné dopravy v roce Ukrajina je v ceně: 5.40 CZK (7.00 UAH) pro jednosměrný lístek. Cena za pronájem automobilu v Ukrajina (např.

Související příspěvky: