Jak nastavit barvu monitoru?

Obsah

Jak nastavit barvu monitoru?

Jak nastavit barvu monitoru?

Nezapomínejte ani na správné nastavení barev monitoru 1 Nastavte si na monitoru obrázek bílé plochy. 2 Poté monitor vypněte a podívejte se na čistě bílý papír. 3 Pokuste se bílou barvu zapamatovat. 4 Zavřete oči a poslepu zapněte monitor. Otevřete oči. 5 Pokud bude vaše první reakce bolestivá, je monitor nastavený na příliš studené barvy. Pak si musíte pohrát s nastavením... More ...

Jak nastavit okno kalibrace barev displeje?

Pro spuštění nástroje Kalibrace barev displeje stiskněte klávesovou zkratku [ Windows ]+ [ R] a napište příkaz » dccw «. Potvrďte příkaz klávesou [ Enter] nebo klikněte na » OK «. První okno Kalibrace barev displeje zobrazí požadavek na přesunutí okna na displej, který chcete kalibrovat. To se týká jen uživatelů, kteří používají více displejů.

Jak spustit průvodce kalibrací v systému Windows?

Chcete-li spustit průvodce kalibrací v systému Windows, klepněte na tlačítko Start a zadejte kalibraci . Můžete se také dostat do ovládacího panelu, kliknutím na možnost Zobrazit a klepnutím na tlačítko Kalibrovat barvu v levém menu. Tím spustíte Průvodce zobrazení kalibrace barev .

Související příspěvky: