Můžete si změnit jméno i e-mailovou adresu?

Obsah

Můžete si změnit jméno i e-mailovou adresu?

Můžete si změnit jméno i e-mailovou adresu?

Uživatelské jméno ani e-mailovou adresu si změnit nemůžete. Pokud se například provdáte, můžete si změnit jméno z „Eliška Černá“ s adresou [email protected] na „Eliška Janáková“ s adresou [email protected]. Důležité: V aplikaci Gmail si jméno změnit nemůžete. Otevřete Gmail na počítači.

Jak si změnit jméno?

Jak si změnit jméno 1 Otevřete Gmail na počítači. 2 Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko Zobrazit všechna nastavení . 3 Klikněte na kartu Účty a import nebo Účty. 4 V sekci Odesílat poštu jako klikněte na Upravit údaje. 5 Zadejte jméno, které se má zobrazovat v odeslaných zprávách. 6 Dole klikněte na Uložit změny. More ...

Jak změnit vaše e-mailové jméno?

Důležité: Jméno spojené s vaší e-mailovou adresou není vaše uživatelské jméno. Uživatelské jméno ani e-mailovou adresu si změnit nemůžete. Pokud se například provdáte, můžete si změnit jméno z „Eliška Černá“ s adresou [email protected] na „Eliška Janáková“ s adresou [email protected].

Jak změnit jméno nebo příjmení fyzické osobě?

Jméno, popřípadě jména, nebo příjmení (popřípadě více příjmení), která je fyzická osoba povinna užívat, lze změnit fyzické osobě pouze na základě její žádosti, případně žádosti jejích zákonných zástupů. Žádost o povolení změny jména nebo příjmení může podat:

Související příspěvky: