Co se týče elektroinstalace vozidel?

Obsah

Co se týče elektroinstalace vozidel?

Co se týče elektroinstalace vozidel?

(Spínací skříňka, jištění). Jištění a ochrana elektroinstalace vozidel proti zkratu. Zapojení zásuvky a elektroinstalace přípojných vozidel.) Elektrická zařízení motorových vozidel, traktorů a zemědělských strojů v souvislosti s jejich zdokonalováním mají pro jejich funkci stále rostoucí důležitost.

Jak opravit elektrické zařízení motorových vozidel?

Elektrická zařízení motorových vozidel, traktorů a zemědělských strojů v souvislosti s jejich zdokonalováním mají pro jejich funkci stále rostoucí důležitost. Je nutné opět zdůraznit, že je pro opraváře nezbytné znát dobře základní pojmy o elektřině, elektrickém zařízení a zejména bezpečném zacházení s ním.

Jak použít samoindukce v elektrickém zapalování motorů?

Samoindukce se např. úspěšně využívá v elektrickém zapalování zážehových motorů. Je tedy nutné zopakovat a mít potřebné znalosti především z předmětů Fyzika, Základy automatizace, Motorová vozidla a Matematika.

Jaká je evideční prohlídka vozidla?

Evideční prohlídku (nesouvisející s platností osvědčení o technickém stavu vozidla) musíte samostatně absolvovat také před převodem vlastníka vozidla na dopravním inspektorátu, v tom případě je zpoplatněná a proto i tuto cenu evidujeme v našem seznamu. Nově má platnost 30 dní.

Související příspěvky: