Jak nakoupit pneumatiku?

Obsah

Jak nakoupit pneumatiku?

Jak nakoupit pneumatiku?

1 Nakoupit a přezout Od teď nemusíte nic řešit. Nechte si zboží jednoduše doručit rovnou do pneuservisu. 2 Stáří maximálně 1 rok Garantujeme u 98 % našich pneumatik. 3 Dodáme 2. den Všechny pneumatiky i kola skladem, jsou do 24 hodin u vás. 4 Jsme odborníci Na naše doporučení se můžete spolehnout. Profesionalita nás odlišuje od konkurence. More ...

Jak se používají zimní pneumatiky?

Zimní gumy se používají, jakmile teploty klesnou pod +7 °C. Při těchto a nižších teplotách pouze zimní směs zajistí potřebnou přilnavost. Nejméně z těchto důvodů má smysl přezouvat na zimní pneumatiky. LETNÍ PNEUMATIKY.

Co znamená označení celoročních pneumatik?

Pro použití celoročních pneumatik je nutné, aby měly označení M+S, což znamená Mud and Snow (Bláto a Sníh). Většina celoročních pneumatik toto označení má, je ale lepší se o tom vždy přesvědčit. Stejně jako u zimních pneumatik je navíc nutné, aby měly v zimě minimálně 4milimetrovou hloubku.

Kde prodáváme levné pneumatiky?

Levné pneu a alu kola od LevnePneu.cz Pod značkou Levné Pneu prodáváme a montujeme levné pneumatiky, ocelové disky a alu kola od roku 2001. Díky velkým množstvím, ve kterých pneumatiky nakupujeme, vám nabízíme pneu, alu kola i disky velmi levně. U řady rozměrů prodáváme nejlevnější pneu s garantovanou kvalitou v Čechách.

Související příspěvky: