Co je historie stažených formulářů?

Obsah

Co je historie stažených formulářů?

Co je historie stažených formulářů?

Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli. Zobrazuje se ve správci stahování. Historie formulářů a hledání: Historie formulářů zahrnuje údaje, které jste vložili do formulářů na webových stránkách a které jsou zpětně nabízeny v rámci automatického vyplňování formulářů.

Co je historie prohlížení a stahování?

Historie prohlížení a stahování: Historie prohlížení je seznam stránek, které jste navštívili. Zobrazují se v nabídce Historie, v okně Knihovna stránek v sekci Historie a v našeptávači address bar autocomplete|adresního řádku. Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli. Zobrazuje se ve správci stahování .

Co je historie formulářů a hledání?

Zobrazuje se ve správci stahování . Historie formulářů a hledání: Historie formulářů zahrnuje údaje, které jste vložili do formulářů na webových stránkách a které jsou zpětně nabízeny v rámci automatického vyplňování formulářů.

Jak vymazat historii při ukončení aplikace Firefox?

Zaškrtněte volbu Vymazat historii při ukončení aplikace Firefox . V dialogu Nastavení mazání historie zaškrtněte položky, které si přejete, aby byly při každém ukončení Firefoxu vymazány. Poté svou volbu potvrďte kliknutím na tlačítko OK a dialog Nastavení mazání historie se zavře.

Související příspěvky: