Můžete-li skenovat více souborů PDF?

Obsah

Můžete-li skenovat více souborů PDF?

Můžete-li skenovat více souborů PDF?

Chcete-li do souboru PDF skenovat více souborů, vyberte zaškrtávací pole Výzva ke skenování dalších stran. Kliknutím na Uložit nastavení uložte přednastavení a pak kliknutím na tlačítko křížku ( X) zavřete. Po výběru skeneru můžete dle svých požadavků vybrat nebo nastavit různé možnosti skenování. Vyberte nainstalovaný skener.

Jak použít bezeztrátové skenování?

Tipy pro skenování 1 Skenování v aplikaci Acrobat akceptuje obrázky mezi 10 a 3 000 dpi. ... 2 Bezeztrátové komprimace lze použít pouze na monochromatické obrázky. Pokud chcete u naskenovaného obrázku použít bezeztrátovou komprimaci, zvolte jednu z těchto možností v části Možnosti optimalizace v dialogovém okně Optimalizovat skenovaný ... 3 Pro většinu stránek nabízí černobílé skenování na 300 dpi text, který se nejlépe hodí pro převod. ...

Jak se zobrazí text ve skenovaných dokumentech?

Viz Rozpoznání textu ve skenovaných dokumentech. Pokud je tato možnost vybraná, zobrazí se po skenování dialogové okno Vlastnosti dokumentu. V dialogovém okně Vlastnosti dokumentu můžete do souboru PDF přidávat metadata nebo údaje o naskenovaném dokumentu. Vytváříte-li více souborů, můžete pro všechny zadat společná metadata.

Jak skenovat obě strany stránek?

Obě strany stránek můžete skenovat i na skenerech, které samy o sobě oboustranné skenování nepodporují. Když vyberete možnost Obě strany otevře se po naskenování prvních stran dialogové okno.

Související příspěvky: