Jak si účet od Facebooku deaktivovat?

Obsah

Jak si účet od Facebooku deaktivovat?

Jak si účet od Facebooku deaktivovat?

Od Facebooku si můžete odpočinout a jen si svůj účet dočasně deaktivovat. Když si účet dočasně deaktivujete: Lidé váš profil na Facebooku neuvidí a ani na něj nebudou moct přejít. Vaše fotky, příspěvky ani videa se neodstraní. Stále budete moct používat Facebook Messenger.

Jak odstranit účet na Facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na . Vyberte Nastavení a soukromí a klikněte na Nastavení. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku. Klikněte na Deaktivace a odstranění. Zvolte Trvale odstranit účet a klikněte na Pokračovat v odstranění účtu.

Jak se můžete zobrazovat na Facebooku?

Váš profilový obrázek se bude v konverzacích stále zobrazovat a lidé vás dál budou moct vyhledávat podle jména a posílat vám zprávy. Nadále se budete přátelům na Facebooku zobrazovat v místech, kde vám můžou poslat zprávu. Dál můžete používat Facebook Přihlášení v jiných aplikacích, jako jsou Spotify, Pinterest nebo Hry.

Jak odstranit svůj Facebook účtu?

Pokud se do služby Oculus přihlašujete pomocí Facebook účtu, odstraněním svého Facebook účtu také odstraníte svoje informace ze služby Oculus. To zahrnuje i nákupy aplikací a dosažené úspěchy.

Související příspěvky: