Proč pití vlažné nebo horké vody?

Obsah

Proč pití vlažné nebo horké vody?

Proč pití vlažné nebo horké vody?

Důležité poznámky: 1 Neustálé pití vlažné nebo horké vody může potenciálně škodlivé pro tkáně v ústech a jícnu. 2 Vařící vodu nechte vždy vychladnout. 3 Pijte vlažnou vodu vždy při jídle. Když budete pít studenou vodu, bude vaše tělo potřebovat více energie ke zvýšení... 4 Vyhněte se pití teplé vody po tréninku, protože tělesná teplota v tomto okamžiku je již vysoká. More ...

Proč pít teplou vodu?

10 důvodů, proč pít teplou vodu 1 Teplá voda zlepšuje trávení. Ten, kdo pravidelně pije teplou vodu, má lepší trávení. Vlažná voda stimuluje trávící žlázu, která pak lépe funguje. 2 Zmírňuje zácpu. Pravidelné pití teplé vody na lačný žaludek může pomoci regulovat pohyby střev a bojovat proti zácpě. 3 Zklidňuje bolest v krku. Bolest v krku je častým problémem, který je způsoben prochladnutím nebo chřipkovou infekcí. Pití teplé vody zmírňuje bolest v krku.

Kdy pít teplou vodu?

Lékaři doporučují pití teplé vody v dopoledních hodinách, i když to nemusí zrovna vyhovovat našim chuťovým pohárkům. Můžete ji pít čistou, nebo s trochou citronové šťávy. Pití teplé vody není omezeno jen v dopoledních hodinách, klidně ji můžete pít i jindy. A proč vlastně pít teplou vodu?

Související příspěvky: