Proč je Měsíc bez alkoholu příliš krátký?

Obsah

Proč je Měsíc bez alkoholu příliš krátký?

Proč je Měsíc bez alkoholu příliš krátký?

I když se řada odborníků domnívala, že měsíc bez alkoholu je příliš krátká doba na to, aby se v těle něco mohlo změnit k lepšímu, pokus provedený před čtyřmi lety britským novinářem ukázal, že nemají tak úplně pravdu.

Co se pohybuje za hranicí rizika pití alkoholu?

Už jen proto, že podle výsledků exkluzivního sociologického šetření realizovaného agenturou Nielsen Admosphere se na hraně rizikového pití alkoholu pohybuje 51 % českých mužů a 44 % českých žen. Zcela za hranicí rizika se podle výzkumu pohybuje zhruba 20 % mužů a 5 % žen.

Proč se vzdát alkoholu nauhý měsíc?

A i když se alkoholu vzdáte na pouhý měsíc, může se ve vašem těle změnit mnoho k lepšímu. Rozhodně to stojí za vyzkoušení. Už jen proto, že podle výsledků exkluzivního sociologického šetření realizovaného agenturou Nielsen Admosphere se na hraně rizikového pití alkoholu pohybuje 51 % českých mužů a 44 % českých žen.

7 receptů s kuřecím masem?

7 receptů s kuřecím masem 1 Sýrovo – brokolicové těstoviny s kuřecím masem. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájené kuřecí... 2 Pomalu pečené medové kuře se zeleninou. V míse smícháme med, sójovou omáčku, česnek a koření. Do hrnce na pomalé pečení... 3 Pečené kuře na rozmarýnu s batáty a brokolicí. Počet porcí: 2 Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Batát... More ...

Související příspěvky: