Jak nastavit bezdrátovou síť tiskárny?

Obsah

Jak nastavit bezdrátovou síť tiskárny?

Jak nastavit bezdrátovou síť tiskárny?

Tato stránka obsahuje informace o nastavení bezdrátové sítě tiskárny: informace o názvu sítě a IP adrese. Chyba připojení – neplatné zabezpečení sítě: Zobrazí se, pokud je síťový klíč bezdrátové sítě neplatný. Chyba připojení – připojeno ke kabelové síti: Zobrazí se, pokud je k tiskárně připojen síťový kabel.

Jak funguje multifunkční tiskárna s kopírkou?

Multifunkční tiskárna s kopírkou a skenerem umí převádět sken na text. Taková multifunkční tiskárna s kopírkou a skenerem má označení OCR (Optical Character Recognition = optické rozpoznávání znaků). Někteří výrobci ke skeneru dodávají i software pro rozpoznávání textu z dokumentu.

K tiskárnu lze připojit drátově nebo bezdrátově?

Tiskárnu lze připojit drátově i bezdrátově. K drátovému připojení standardně používáme USB či Ethernetový kabel, k bezdrátovému zase síť WiFi nebo Bluetooth. Záleží na tom, jak a kam přesně chceme tiskárnu připojit: zda k jedinému zařízení, či do místní sítě.

Může se tiskárna připojit k bezdrátové síti?

Pokud se tiskárna nemůže připojit k bezdrátové síti, zobrazí se obrazovka chyby připojení. Může k tomu dojít z následujících důvodů: Chyba připojení – síť nebyla nalezena: Zobrazí se, pokud tiskárna nenajde bezdrátovou síť.

Související příspěvky: