Kde jsou zvířata v Safari kempu?

Obsah

Kde jsou zvířata v Safari kempu?

Kde jsou zvířata v Safari kempu?

Pobyt v Safari kempu bude pro vaši rodinu a přátele nezapomenutelným zážitkem. Upozorňujeme všechny naše hosty, že zvířata jsou ve výběhu v kempu pouze od května do září, v závislosti na počasí to může být v některých případech i dříve.

Kde můžete zažít africký Safari?

Pro ty, kteří chtějí zažít Afriku tak jako při výpravě do safari, máme klasické africké stany SÚDÁN s dechberoucím výhledem na zebry, žirafy a pakoně. Ubytovat se však můžete také s vlastním stanem či karavanem.

Jaké jsou zálohy na pobyt v Safari kempu?

Na všechny pobyt v hotelu Safari Lodge i Safari kempu vystavujeme zálohové faktury ve výši 100% při pobytech 1-2 noci nebo v domluvené výši při delších pobytech. Změna termínu rezervace jen v případě volných kapacit a pouze mimo hlavní sezonu, vždy po domluvě s recepcí a na základě zaplacení poplatku za změnu rezervace ve výši 1000Kč.

Kdy je africké a lví safari povoleno?

Africké a lví safari je v tuto dobu MIMO PROVOZ. Platbu FLEXI PASY hlaste předem, při této platbě požadujeme zálohovou platbu ve výši 50%, zbytek částky lze doplatit při příjezdu FLEXI PASY. Při své rezervaci v termínech 1.10.-30.4. berte na vědomí, že je pro Vás dostupná pouze pěší část safari parku.

Související příspěvky: