Proč použít obojky proti blechám?

Obsah

Proč použít obojky proti blechám?

Proč použít obojky proti blechám?

Přírodní obojky proti blechám mají pouze repelentní neboli odpuzující účinek. Pokud již tedy náš mazlíček blechy má, nejsou příliš efektivní a je nutné je použít v kombinaci s jiným prostředkem, který blechy na zvířeti a v jeho okolí zahubí.

Co může Blecha přenést na zvíře?

Blecha obtěžuje bolestivým kousáním a její sliny často způsobují alergické reakce. Největší nebezpečím pro nás i naše mazlíčky jsou však onemocnění, které blechy přenášejí. Tasemnice, lymská borelióza, encefalitida i další závažné nemoci může blecha přenést na zvíře i člověka.

Jak se zbavit blech?

Návod, jak se zbavit blech – krok za krokem 1 Vyhodnoťte stav zablešení. Je důležité likvidaci blech u psa nebo kočky nepodcenit a jednat co nejrychleji. Pokud... 2 Začněte likvidací dospělých blech. Pokud jste se přeci jen rozhodli pustit se do likvidace blech vlastními silami,... 3 Pokračujte vyhledáním trusu a vajíček. I když si myslíte, že už jste vyhubily většinu... More ...

Jaké jsou přípravky proti blechám?

Z obojku se uvolňují přírodní éterické oleje, které působí odpudivě proti blechám a často i proti dalšímu bodavému hmyzu. Velmi pohodlné pro používání jsou tzv. spot on přípravky proti blechám neboli pipety na blechy.

Související příspěvky: