Jak pěstovat orchidej ze semen?

Obsah

Jak pěstovat orchidej ze semen?

Jak pěstovat orchidej ze semen?

Pěstování orchidejí ze semen doma není tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Orchidej má velmi zranitelná semena, často orchidej semena jsou vzata pouze růst v laboratoři. Pro domácí pěstování semen orchidejí, určitě podmínek: čekat na výskyt vaječníků a kapslí s několika miliony semen.

Jak pěstovat orchidej doma?

Mnoho milovníků rostlin často přemýšlelo, jak pěstovat orchidej ze semen doma. Orchideje jsou květy z čeledi orchidejí, tyto květy mají nádhernou krásu, mají mnoho obdivovatelů mezi amatéry a profesionály, kteří se zabývají pěstováním této kultury. Květinářství, aby pěstování a reprodukce, pěstování plodin ve sklenících, zahradách, doma.

Jak zalévat orchidej?

Zalévání orchidejí: Méně je více 1 Namáčením do vody. Květináč s orchidejí ponořte do odstáté vody, ať už ve vaně, v kyblíku nebo přímo v ozdobném obalu. ... 2 Poléváním. Orchidej zalijte a po deseti minutách přebytečnou vodu z podmisky vylijte. Kořeny nesmí stát ve vodě, jinak uhnijí! 3 Postřikováním. Při postřikování je menší riziko přemokření. Stejně jako při zalévání dbejte na suché srdíčko a nepřemokření substrátu.

Související příspěvky: