Jak vypěstovat hydroponii ve vodě?

Obsah

Jak vypěstovat hydroponii ve vodě?

Jak vypěstovat hydroponii ve vodě?

Kvetoucí hyacinty, tulipány, narcisy, modřence a další cibuloviny si můžete doma snadno vypěstovat jen ve vodě. Inspiraci najdete v galerii. Hydroponii vynalezli už staří Egypťané, nejde tedy o žádný moderní výmysl. Tento způsob pěstování má své nesporné výhody. Rostliny lépe a rychleji rostou, jsou méně náchylné k chorobám a déle vydrží.

Jaké jsou výhody pěstování hydroponii?

Hydroponii vynalezli už staří Egypťané, nejde tedy o žádný moderní výmysl. Tento způsob pěstování má své nesporné výhody. Rostliny lépe a rychleji rostou, jsou méně náchylné k chorobám a déle vydrží. Přitom dají méně práce než při klasickém pěstování v půdě. Tato metoda se dá využít i při pěstování cibulovin jen v nádobě s vodou.

Jak vypěstovat cibuli z sazečky?

Cibuli si můžete vypěstovat buď ze sazečky, nebo ze semen. Poradíme, jak na to a jaké odrůdy si vybrat. Dozvíte se taky, proč je cibule královnou (nejen) české kuchyně.

Jak pěstovat cibuli kuchyňskou?

Návod, jak ji pěstovat 1 Cibule posiluje imunitu. Cibule kuchyňská ( Allium cepa) obsahuje vitaminy B1 a B2, C i E, pektiny, silice s obsahem... 2 Jak vypěstovat cibuli. Už se vám stalo, že jste cibuli zasadili do země a sklidili stejně velké cibulky, jako ty, co... 3 Doporučené odrůdy pro pěstování cibule ze sazečky. Osvědčená poloraná cibule vřetenovitého tvaru, okrově žlutá. More ...

Související příspěvky: