Jak deaktivovat svůj profil na Facebooku?

Obsah

Jak deaktivovat svůj profil na Facebooku?

Jak deaktivovat svůj profil na Facebooku?

Když si účet dočasně deaktivujete: Lidé váš profil na Facebooku neuvidí a ani na něj nebudou moct přejít. Vaše fotky, příspěvky ani videa se neodstraní. Stále budete moct používat Facebook Messenger. Váš profilový obrázek se bude v konverzacích stále zobrazovat a lidé vás dál budou moct vyhledávat podle jména a posílat vám zprávy.

Jak změnit svůj facebookový profil?

V několika příštích měsících budeme aktualizovat vzhled www.facebook.com. Přečtěte si další informace o tom, jak přepnout mezi novým a klasickým Facebookem. Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na svůj profilový obrázek.

Můžete se přihlásit a stáhnout kopii svých informací z Facebooku?

Když budete chtít, můžete se před odstraněním účtu přihlásit a stáhnout si kopii svých informací (jako jsou fotky a příspěvky) z Facebooku, případně také kopii informací ze služby Oculus, pokud se do této služby přihlašujete pomocí svého Facebook účtu. Jakmile bude účet odstraněn, nebudete moct získat nic z toho, co jste na účet přidali.

Jak odstranit svůj Facebook účtu?

Pokud se do služby Oculus přihlašujete pomocí Facebook účtu, odstraněním svého Facebook účtu také odstraníte svoje informace ze služby Oculus. To zahrnuje i nákupy aplikací a dosažené úspěchy.

Související příspěvky: