Můžete nainstalovat aplikaci Premiere Pro do počítače?

Obsah

Můžete nainstalovat aplikaci Premiere Pro do počítače?

Můžete nainstalovat aplikaci Premiere Pro do počítače?

Aplikaci Premiere Pro a další aplikace služby Creative Cloud můžete nainstalovat až do dvou počítačů. Pokud ji chcete nainstalovat do třetího počítače, budete ji muset v některém z předchozích počítačů deaktivovat. Získejte další informace o aktivaci a deaktivaci aplikací služby Creative Cloud.

Kde najdete výukové lekce Premiere Pro?

Najděte si výukové lekce pro uživatele všech úrovní, od nováčků po experty. Získejte rychlé odpovědi a podrobné pokyny. Jak mohu aplikaci Premiere Pro stáhnout a nainstalovat? Pokud chcete, stáhněte si aplikaci z webu služby Creative Cloud.

Mohu aplikaci Premiere Pro nainstalovat do jiného počítače?

Mohu aplikaci Premiere Pro nainstalovat do jiného počítače? Aplikaci Premiere Pro a další aplikace služby Creative Cloud můžete nainstalovat až do dvou počítačů. Pokud ji chcete nainstalovat do třetího počítače, budete ji muset v některém z předchozích počítačů deaktivovat.

Jak funguje aplikace Premiere Pro v macOS 10.15?

Funguje aplikace Premiere Pro správně v systému macOS 10.15 (Catalina)? Aplikace Premiere Pro 14.0 funguje se systémem macOS 10.15 (Catalina), ale má tyto známé problémy s kompatibilitou . Jaký systém a hardware potřebuji ke spuštění aplikace Premiere Pro?

Související příspěvky: