Kde jsou letišti v Dubaji?

Obsah

Kde jsou letišti v Dubaji?

Kde jsou letišti v Dubaji?

Letišti v Dubaji slouží tři terminály. Zajímavostí je terminál 3 společnosti Emirates, který je s rozlohou 1 713 000 metrů čtverečních druhou největší budovou světa. Kam přistávají jednotlivé aerolinky se dozvíte v následující tabulce:

Kdo je největší letiště v Dubai?

Dubai International Airport je větší ze dvou dubajských letišť a tím vůbec nejdůležitějším na Středním Východě. Jen za rok 2016 odbavilo 83 654 250 cestujících. IATA kód letiště v Dubaji je DXB.

Co je DXB letiště v Dubaji?

IATA kód letiště v Dubaji je DXB. Svoji základnu na letišti mají aerolinky Emirates a nízkonákladová společnost Flydubai. Obě létají z Dubaje do Prahy. Letišti v Dubaji slouží tři terminály. Zajímavostí je terminál 3 společnosti Emirates, který je s rozlohou 1 713 000 metrů čtverečních druhou největší budovou světa.

Kdy zaplatíte cestu do centra Dubaje?

Cestu z letiště do centra Dubaje můžete absolvovat několika způsoby: Taxíky jsou nejpohodlnější volbou. Staví před budovou terminálu, jsou klimatizované a s řidiči se dá smlouvat. Nástupní taxa je 25 AED (172,59 Kč), za cestu do centra Dubaje zaplatíte v závislosti na délce trasy okolo 70 AED (483,25 Kč).

Související příspěvky: