Co se skrývá v kukuřici?

Obsah

Co se skrývá v kukuřici?

Co se skrývá v kukuřici?

V kukuřici se skrývá především béčková bomba. Naleznete zde vysoký obsah vitaminů B1, B3, B5 a B9 – z tohoto výčtu vyplývá, že s nimi bude postaráno o správnou funkci vašich orgánů a metabolismus. Z dalších látek mohu jmenovat železo, draslík, hořčík, zinek, kobalt, mangan, selen, sodík, vápník a fosfor.

Jak uvařit kukuřici?

Rychlou variantou přípravy je kukuřici uvařit. Vložíte kukuřici do vroucí osolené vody, přičemž poměr by měl být asi 5 litrů vroucí vody na 1 lžíci soli. Celá kukuřice musí být ponořená. Průběžně kukuřici kontrolujte a případně vodu dolévejte.

Co to je modrá kukuřice?

Mají ji v Mexiku a pomáhá lidem s nadváhou a obezitou. Modrá kukuřice, jak se přímo nazývá, obsahuje méně škrobu a navíc přispívá, aby byl přísun proteinů do našeho těla o dvacet procent vyšší, než je tomu u bílé kukuřice.

Co nezůstávají v kukuřici?

Pozadu nezůstávají ani bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, glukóza a vláknina. Pokud tedy svůj jídelníček obohatíte o pravidelné a dostatečné dávky kukuřice, přilepšíte své krvetvorbě, okysličování buněk, vlasům, nehtům a pleti, plodnosti a potenci.

Související příspěvky: