Jak vybrat notebook?

Obsah

Jak vybrat notebook?

Jak vybrat notebook?

Jak vybrat notebook stručně: 1 Ujasněte si, jestli na notebooku chcete hrát hry, nebo ho jen používat pro běžnou kancelářskou činnost. ... 2 Záleží vám na volbě operačního systému? Chcete jedině počítač od Apple nebo naopak jedině počítač s Windows? Rozhodněte se a udělejte si jasno v preferencích operačního systému. 3 Vyberte displej optimálně dle vašich požadavků z prvního bodu těchto pravidel. Více o displeji v části jaký vybrat displej notebooku.

Co je srdce notebooku?

Procesor – srdce každého notebooku. Notebook používá procesor zejména při profesionální práci nebo hraní her. Nejdůležitějšími parametry při výběru procesoru jsou frekvence a počet jader.. Pro hry nebo práci volte notebook s nejméně 4jádrovým procesorem – například Intel Core i5 či Core i7.

Jaké jsou Rozměry displeje pro notebooky?

15"–15,6" jsou nejrozšířenější rozměry displeje mezi notebooky, mají univerzální využití. 17"–18,4" displeje se hodí se na filmy, hry, i práci s grafikou a videi, notebook se ale hůře přenáší. Typ displeje – dělí se na lesklý a matný. Lesklý displej má jasnější barvy, ale hodně odráží okolní světlo.

Související příspěvky: