Jak naprogramovat klíče?

Obsah

Jak naprogramovat klíče?

Jak naprogramovat klíče?

Ukažme si jeden z postupů platný pro vozidla koncernu VW od roku 2009 do 2015 (NEC procesor), konkrétně na vozidle Škoda Octavia II Facelift. Pomocí přímé metody programování klíčů (Direct Key Programing) není potřeba speciální přípravek pro programování transpondérů, SuperVAG umožní naprogramovat klíče vložením do zapalování vozidla.

Jak je možné naprogramovat klíče k vozidlům koncernu VW?

Představíme si, jak je dnes možné s pomocí diagnostiky naprogramovat klíče nebo dálkové ovladače k vozidlům koncernu VW.

Co jsou momentové klíče?

Momentové klíče jsou rozděleny dle použití a provedení. Velmi používané jsou momentové klíče s ráčnou, v provedení Industrial i Automotive. Pro utahování stranovým klíčem kliněte na stranové momentové klíče, do kterých lze upnout stranové koncovky, očkové klíče, ráčny a speciální nástavce pro práci v těžko dostupných místech.

Jak programovat klíče?

Pomocí přímé metody programování klíčů (Direct Key Programing) není potřeba speciální přípravek pro programování transpondérů, SuperVAG umožní naprogramovat klíče vložením do zapalování vozidla. Při programování klíčů SuperVAG přepne přístrojový panel do programovacího režimu, pomocí kterého je možné přiučit nové klíče.

Související příspěvky: