Jak přesunout aplikace do PS4?

Obsah

Jak přesunout aplikace do PS4?

Jak přesunout aplikace do PS4?

Uložené aplikace můžete přesouvat mezi systémovým úložištěm PS4™ a rozšířeným úložištěm. 1. Vyberte položku (Nastavení) > [Úložiště]. 2. Vyberte úložiště, kde se nachází aplikace, kterou chcete přesunout, a poté vyberte položku [Aplikace]. 3. Stisknutím tlačítka OPTIONS vyberte cíl a poté vyberte aplikace, které chcete přesunout.

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Playstation 4 nabízí 10x větší výpočetní výkon jak Playstation 3. Konzole má 8GB vysokorychlostních GDDR5 paměti, osmi jádrový CPU x86 a výkonný grafický čip. Lze tak říci, že vývojáři mohou vytvářet větší a podrobnější světy, než jak tomu bylo na PS3.

Kdo byl hlavním architektem PlayStation 4?

Playstation 4 byl vytvořen skupinou inženýrů v SCEI, kteří měli zpětnou vazbu od Worldwide Studios týmů a Sony Computer Entertainment. Hlavním systémovým architektem je herní veterán Mark Cerny.

Související příspěvky: