Jak nastavit body obnovení?

Obsah

Jak nastavit body obnovení?

Jak nastavit body obnovení?

Body obnovení se konfigurují pomocí nástroje Obnovení systému. Tento nástroj umožňuje změnit nastavení obnovení, provádět správu místa na disku a odstraňovat body obnovení. Do vyhledávání na hlavním panelu napište výraz » obnovení « a klikněte na ovládací panel » Obnovení «.

Jak odstranit body obnovení pro vybranou jednotku?

Logicky by to měla být disková jednotka, na které je nainstalován operační systém Windows. Označte volbu » Zapnout ochranu systému « a posuvníkem nastavte prostor na pevném disku, který bude využíván pro body obnovení. V tomto okně také můžete odstranit všechny předchozí body obnovení pro vybranou jednotku.

Jak změnit body obnovení systému?

Pokud dojde k nějakému problému s operačním systémem, můžete se pomocí bodu obnovení vrátit do stavu, kdy systém fungoval správně. Body obnovení se konfigurují pomocí nástroje Obnovení systému. Tento nástroj umožňuje změnit nastavení obnovení, provádět správu místa na disku a odstraňovat body obnovení.

Jak vytvořit nový bod obnovení okna?

Nyní je ochrana systému pomocí bodů obnovení zapnutá. Klikněte na tlačítko » Vytvořit… « a vytvořte první bod obnovení. Zadejte popis bodu obnovení a klikněte na tlačítko » Vytvořit «. Vytvoření bodu obnovení zabere maximálně několik desítek vteřin. Bod obnovení byl úspěšně vytvořen. Nyní můžete všechna otevřená okna zavřít.

Související příspěvky: