Jaké jsou viry pro Android?

Obsah

Jaké jsou viry pro Android?

Jaké jsou viry pro Android?

Viry pro Android existují ve spoustě variant, z nichž každá útočí na uživatele jinak a zneužívá jinou chybu zabezpečení. Mezi nejčastější patří:

Jak zjistit, zda byl váš telefon infikován virem?

Poznat, zda byl váš telefon s Androidem infikován virem, nebývá jednoduché, ale některá varovná znamení přehlédnout nelze. Na co si dávat pozor: Aplikace, které se chovají hodně nestabilně – Některé aplikace čas od času spadnou. Když ale zjistíte, že několik aplikací padá příliš často, v telefonu s Androidem možná máte virus.

Jaký je nejlepší antivirový Antivirus pro Android?

(Bezplatný Avast Mobile Security pro Android pravidelně dostává v testech vysoká hodnocení.) Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.

Proč je systém Android vhodný pro vás?

Systém Android je pro vás vhodný zejména chcete-li: 1 Používat otevřenější systém, který nabízí možnost stahování aplikací z jiných než oficiálních zdrojů a nabízí také... 2 Si užívat velikou podporu aplikací všech možných druhů. 3 Používat snadné připojení telefonu k počítači se všemi druhy operačních systémů. 4 Používat aplikace od Google, které nabízejí spoustu možností... More ...

Související příspěvky: