Jaké jsou příčiny avokádového stromu?

Obsah

Jaké jsou příčiny avokádového stromu?

Jaké jsou příčiny avokádového stromu?

Převážná většina problémů s chorobou avokáda může být vysledována až do umístění v špatně odvodněných půdách nebo rostoucích stromech, které nejsou certifikovány bez výskytu onemocnění - s sebou přinášejí patogeny. Přečtěte si o informacích o běžných škůdcích av chorobách avokádového stromu.

Proč je avokádo škodlivý?

Avokádo také neobsahuje žádný cholesterol ani sodík a obsahuje jen velmi málo nasycených tuků. I když dnes již víme, že cholesterol není tak škodlivý jak jsme se dříve domnívali, je možné, že řada odborníků "ze staré školy" avokádo lidem doporučuje právě kvůli nízkému obsahu cholesterolu.

Proč je avokádo zdravé?

Zatímco většina druhů ovoce obsahuje hlavně karbohydráty (sacharidy), avokádo je naopak velmi bohatým zdrojem zdravých tuků. A řada studií ukazuje, že avokádo je velmi prospěšné pro vaše zdraví. V tomto článku se podíváme na 12 důvodů, proč je avokádo zdravé a měli byste ho zařadit do vašeho jídelníčku.

Co je avokádo?

Avokádo je plodem hruškovce přelahodného (avokádovníku), stromu, s latinským názvem Persea americana ( 1 ). Avokádo obsahuje řadu důležitých živin a přidává se do celé řady pokrmů, protože má vynikající a bohatou chuť. Nejznámější jídlo s avokádem je guacamole. V poslední době se avokádo těší u lidí se zájmem o zdravou výživu velké oblibě.

Související příspěvky: