Co je pokládka optických kabelů?

Obsah

Co je pokládka optických kabelů?

Co je pokládka optických kabelů?

Pokládka, zatahování a zafukování optického kabelu 1 Pokládka optických kabelů. Výstavba tras pomocí optických kabelů je velmi nákladnou záležitostí, a proto musí být... 2 Ukládání závlačného kabelu. Závlačný kabel lze ukládat dvěma základními způsoby buď zatažením, anebo zafouknutím. 3 Moderní technologie výstavby přístupových sítích. V současné době se provádí v přístupových... More ...

Jak zajistit optický kabel do plánů?

zaevidování optického kabelu do plánů (zamapování); zasypání výkopu, úprava povrchu. Zřízení stanoviště. Je potřeba zajistit materiál pro výstavbu, jako např. optický kabel, písek, cihly, ochranné fólie, betonové žlaby, roury nebo optické spojky.

Kde lze výstavbu optických kabelů provádět?

Výstavbu optických kabelů lze provádět: pokládkou úložného kabelu. Výstavba tras pomocí optických kabelů je velmi nákladnou záležitostí, a proto musí být prováděna uvážlivě v souladu s perspektivní výstavbou optické sítě. Na výstavbě se podílejí tři základní složky: prováděcí podnik.

Jaká je délka optických kabelů?

Kabely se dodávají z výroby v délkách, které jsou vyznačeny na bubnech. Délka kabelů je určena pro výrobu u optických kabelů projektovou dokumentací. V té je vyznačeno, jak se má v průběhu pokládky a montáže postupovat. Při zapojování kabelů se postupuje dle projektu. Jako poslední operace se provádí závěrečné měření.

Související příspěvky: