Jaké jsou tréninkové jednotky v kopcích?

Obsah

Jaké jsou tréninkové jednotky v kopcích?

Jaké jsou tréninkové jednotky v kopcích?

Dvaceti dobře trénovaným běžcům zakomponovali do tréninkového plánu až pět různých typů tréninkových jednotek v kopcích a po šesti týdnech zkoumali, jestli to nějak ovlivní jejich čas na 5 km. Výsledkem bylo velmi slušné průměrné zlepšení výkonu o 2 %.

Co je kopce z kopce?

s kopce z kopce Stránky ← Psaní čárky vě větách Vzory a skloňování Podmět Přísudek Shoda podmětu s přísudkem Přívlastek shodný neshodný Číslovky Slovesa Vsuvka - parenteze Příslovečné určení Doplněk Abychom hold holt kdybyste standardní procenta jednotky Expirace exspirace Homofony výr-vír bydlo-bidlo výskat-vískat Jaktože nebo jak to že?

Kdy psát s kopce a kdy z kopce s kopcem?

kdy psát s kopce a kdy z kopce s kopce z kopce Stránky ← Psaní čárky vě větách Vzory a skloňování Podmět Přísudek Shoda podmětu s přísudkem Přívlastek shodný neshodný Číslovky Slovesa Vsuvka - parenteze Příslovečné určení Doplněk Abychom hold holt kdybyste standardní procenta jednotky Expirace exspirace Homofony výr-vír bydlo-bidlo výskat-vískat

Jak jít z kopce do údolí?

jít z kopcedo údolí ( pojí se s 2. pádem - častější způsob použití - význam zřejmý z textu) jde to s tebou z kopce(nedaří se mu) Důležité: pozor na 7. pád Dal jsem si zabrat s kopcemkamenitým.

Související příspěvky: