Jak upravovat fakturu v PDF?

Obsah

Jak upravovat fakturu v PDF?

Jak upravovat fakturu v PDF?

Fakturu v PDF můžete samozřejmě také upravovat, pokud máte příslušný editační software. Ještě dodejme, že faktura v PDF je zde ve dvou variantách - částečně předvyplněná jako vzor a zcela prázdná.

Kde si můžete stáhnout fakturu?

Fakturu si můžete stáhnout do svého počítače, ale třeba i do tabletu nebo do mobilního telefonu, a samozřejmě upravit a vyplnit dle vlastních potřeb. Šablonu pro faktury vám nabízíme ve dvou různých variantách, abyste si mohli vybrat ten formát, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Jak použít fakturu ve formátu XLS?

Fakturu ve formátu XLS můžete bez problémů použít nejen v tabulkovém kalkulátoru MS Excel, ale i v libovolném kompatibilním kancelářském balíku (Open Office, Libre Office, Google Apps, Office 365). Jen si ji stáhněte a v příslušném programu ji můžete nejen vytisknout, ale třeba také libovolně upravit.

Jak nastavit šablonu pro fakturu?

Faktura v souboru XLS je částečně předvyplněná, obsah šedých polí v ní nahraďte svými údaji. Šablona pro faktury je nastavena tak, aby se vytiskla na jednu stránku. Nicméně tisk na vašem PC bude záležet také na nastavení, mimo jiné tiskárny. Protože si ale šablonu můžete dle libosti upravit, lze i toto snadno vyřešit podle vašich potřeb.

Související příspěvky: