Jak nastavit heslo k WiFi síti?

Obsah

Jak nastavit heslo k WiFi síti?

Jak nastavit heslo k WiFi síti?

V příkazu nahraďte » název « vlastním názvem sítě a » heslo « vlastním heslem k WiFi síti. Příkaz potvrďte klávesou [ Enter ]. Síť byla vytvořena s nastaveným názvem a heslem. Nyní je ještě třeba hotspot aktivovat. To provedete příkazem » netsh wlan start hostednetwork «.

Jak připojit hotspot k internetu?

Teď už se můžete k WiFi hotspotu připojit a používat sdílené připojení k internetu. K zastavení hotspotu použijte Příkazový řádek a příkaz » netsh wlan stop hostednetwork «. Příkaz odešlete klávesou [ Enter ]. Hotspot byl zastaven.

Jak zastavení hotspotu?

K zastavení hotspotu použijte Příkazový řádek a příkaz » netsh wlan stop hostednetwork «. Příkaz odešlete klávesou [ Enter ]. Hotspot byl zastaven. Pro upřesnění je třeba připomenout, že sdílení připojení k internetu pomocí WiFi hotspotu nebude fungovat, pokud vy sami jste k WiFi připojeni.

Jak začít s hotspotem?

Příkaz potvrďte klávesou [ Enter ]. Síť byla vytvořena s nastaveným názvem a heslem. Nyní je ještě třeba hotspot aktivovat. To provedete příkazem » netsh wlan start hostednetwork «. Příkaz potvrďte klávesou [ Enter ]. Hotspot byl aktivován. Nyní můžete Příkazový řádek zavřít. V dalším kroku otevřete Síťová připojení.

Související příspěvky: