Přece se sklenkou horké vody s vymačkaným citronem?

Obsah

Přece se sklenkou horké vody s vymačkaným citronem?

Přece se sklenkou horké vody s vymačkaným citronem?

Přece se sklenkou horké vody s vymačkaným citronem. Téměř všichni si to chválí, ale nic není černobílé. I tento na první pohled neškodný zvyk se vám může v něčem vymstít. Začneme ovšem s těmi pozitivními účinky vody s citronem. Vymačkaná citronová šťáva nám poskytuje solidní dávku antioxidantů, které jsou známé pro svou protirakovinnou povahu.

Proč pití vody s citronem po ránu?

Stomatologové považují pití vody s citronem po ránu za jednu z nejhorších věcí, které můžete svým zubům udělat. Pokud přesto nedokážete s pitím citronové vody přestat, neřešte to tím, že si hned po dopití půjdete vyčistit zuby.

Jaké jsou pozitivní účinky vody s citronem?

Začneme ovšem s těmi pozitivními účinky vody s citronem. Vymačkaná citronová šťáva nám poskytuje solidní dávku antioxidantů, které jsou známé pro svou protirakovinnou povahu. Další předností je vysoký obsah vitaminu C, jenž nám, mimo jiné, posiluje imunitu.

Jak nahradit vodu s citronem?

Ale rozhodně se nesnažte vodou s citronem nahradit váš veškerý denní příjem tekutin. Stačí jedna či dvě skleničky denně. Obyčejná voda nebo třeba neslazený bylinný čaj mají také své přednosti a v přiměřené míře vám na rozdíl od vody s citronem sklovinu nepoškodí.

Související příspěvky: