Jak odstranit e-maily z aplikace Outlook?

Obsah

Jak odstranit e-maily z aplikace Outlook?

Jak odstranit e-maily z aplikace Outlook?

V takovém případě byly e-maily uloženy v počítači nebo zařízení (lokálně) a nemusely být nakonfigurovány tak, aby zůstaly na serveru, což jim ztěžovalo migraci na platformu Exchange. Pokud chcete vyřešit problém mizení e-mailů aplikace Outlook, zkuste následující kroky. Povolit Nedovolte, aby jiný program odstraňoval zprávy z aplikace Outlook 1.

Jak používat aplikaci Microsoft Outlook?

Než budete pokračovat v učení, jak používat aplikaci Microsoft Outlook, nezapomeňte se chytit naši bezplatnou eBook: The Ultimate průvodce k ovládnutí Zero Inbox. Je plná strategie organizace složky Doručená pošta a killer tipy pro správu všech příchozích zpráv mnohem efektivněji.

Jak stáhnout Outlook zdarma?

Jak stáhnout Outlook zdarma 1 Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu přejděte na web Office. 2 Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE). 3 Klikněte na odkaz VYZKOUŠET OFFICE ZDARMA NA 1 MĚSÍC (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH). 4 Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE). 5 Pokud máte účet Microsoft, můžete se zde přihlásit kliknutím na DALŠÍ (NEXT). V opačném případě klikněte na odkaz VYTVOŘIT ÚČET ZDARMA (CREATE ONE FOR FREE) a vytvořte si svůj účet.

Jak vytvořit záložní email soubor aplikace Outlook?

Po vytvoření záložní email soubor můžete otevřít Průzkumník souborů a vyhledat záložní soubor aplikace Outlook, který jste právě vytvořili. Poznáte to, protože datový soubor aplikace Outlook bude soubor typu: Přejděte do umístění souboru PST aplikace Outlook Vyhledejte záložní soubor, který jste vytvořili.

Související příspěvky: