Jak se synchronizovat kontakty v kalendáři?

Obsah

Jak se synchronizovat kontakty v kalendáři?

Jak se synchronizovat kontakty v kalendáři?

Nyní je nastavení dokončeno a nově přidané kontakty a události v kalendáři se budou automaticky synchronizovat. A to oboustranně - jak z Gmailu do Outlooku, tak také z Outlooku do Gmailu. Pokud se přihlašujete do Gmailu účtu přes telefon (Android nebo iOS), tak veškeré změny provedené v aplikaci na telefonu se také projeví v Outlooku.

Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Když kalendář sdílíte se skupinou, nepřidá se jejím členům automaticky na seznam Jiné kalendáře. Nastavení sdílení kalendáře se automaticky upraví, kdykoli se změní členové skupiny. Přečtěte si další informace o Skupinách Google. Oprávnění spravovat váš kalendář můžete dát dalším lidem.

Jak synchronizovat Google kalendář soutlook?

Jak synchronizovat Google kalendář s Outlookem 2019 1 Nejdříve stáhněte ECO (EVO Collaborator For Outlook) z oficiálních stránek.Plugin musíte nainstalovat jako administrátor... 2 Spusťte Microsoft Outlook 2013-2019 a klikněte na záložku EVO v horním panelu (v Outlook 2007 to je příkazový panel a v... 3 Plugin je přeložen do mnoha jazyků a také do češtiny. Klikněte na Nastavit... More ...

Jak sdílet kalendáře na počítači?

Na počítači otevřete Kalendář Google. V mobilní aplikaci Kalendář Google není možné kalendáře sdílet. Vlevo najděte sekci Moje kalendáře. Pokud není rozbalená, budete na ni muset kliknout. Umístěte kurzor na kalendář, který chcete sdílet, a klikněte na ikonu možností Nastavení a sdílení .

Související příspěvky: