Co znamená revize produktu v technice?

Obsah

Co znamená revize produktu v technice?

Co znamená revize produktu v technice?

Často se používá v technice ve smyslu "šarže". Nová revize produktu má obvykle pohledu zákazníka stejné vlastnosti, avšak snižuje náklady na výrobu, spotřebu energie atd.

Jak používat revize ve Wordu?

Jak používat revize ve Wordu? (sledování změn) 1 Napsaný dokument (bakalářská práce). Pro ukázku nám jistě poslouží Lorem Ipsum (výchozí text zdánlivě podobný latině). 2 Zapnutí sledování změn pomocí revizí. Na kartě Revize stačí kliknout na velké tlačítko Sledovat změny. Pokud se Vám... 3 Detailní přehled revizí. Pomocí tlačítka Podokno revizí si můžete zobrazit... More ...

Co je sledování revizí?

Zajímavou funkcí kancelářských programů (Microsoft Word, LibreOffice, OpenOffice, ...) je sledování revizí. Jedná se o monitoring úprav, které jsou provedeny v daném dokumentu. Typicky se tato možnost používá vedoucím práce po tom, co mu svou bakalářskou / diplomovou práci pošlete ke kontrole.

Jak opravit revizi?

Vedoucí zapne sledování revizí a v dokumentu upraví / okomentuje příslušná místa, která by bylo vhodné opravit. Celou práci pak pošle zpátky studentovi a ten si může zobrazit jak konečnou verzi, tak i zobrazit všechny provedené úpravy. Stejně tak může probíhat gramatická a jazyková korektura práce.

Související příspěvky: