Jak stáhnout video z YouTube do Androidu?

Obsah

Jak stáhnout video z YouTube do Androidu?

Jak stáhnout video z YouTube do Androidu?

Jak stáhnout video z Youtube do mobilu Android? 1 Otevřete si v mobilu aplikaci Youtube a vyhledejte video, které chcete stáhnout 2 Dejte přehrát video a klikněte ikonku Sdílet 3 Zvolte ‘YouTube downloader’ a vyberte si formát, který chcete stáhnout – mp3 pro stažení hudby, mp4 pro stažení videa. 4 Klikněte na Stáhnout a je to.

Jak stáhnout video z YouTube?

Jak stáhnout video/písničku z YouTube v prohlížeči? 1 Vyberte si video, které byste si chtěli stáhnout z YouTube. 2 Nakopírujte si odkaz ve tvaru www.youtube.com/vase-video do adresního řádku prohlížeče a vymažte z něj text „ube“. Vznikne tak adresa ve tvaru www.yout.com/vase-video. 3 Dejte enter. Otevře se stránka a na té si můžete vybrat, v jaké podobě si video stáhnete. Na výběr je mp3 (zvuk) či mp4 (video) a GIF (animovaný obrázek).

Kde stáhnout video z YouTube?

V aplikaci YouTube je jen potřeba najít video, které chce uživatel stáhnout a použít volbu sdílení. Zde je pak možné vybrat TubeMate, který umožní ono video stáhnout. Mezi nejznámější aplikace do mobilu pro stahování z YouTube jednoznačně patří TubeMate.

Jak stahovat videa z YouTube?

Jak stahovat z Youtube? Známe ještě jeden alternativní program pro stahování videí a to je EaseUS MobiMover. Jeho tvůrci do funkcí vložili právě i stahování videí z Youtube, ale i Facebooku, Vimeo, Instagramu nebo Twitteru. Nutno podotknout, že nástroj je pro Mac a PC a je zcela zdarma.

Související příspěvky: