Co obsahuje jablkový těl?

Obsah

Co obsahuje jablkový těl?

Co obsahuje jablkový těl?

Jablko dále obsahuje velmi málo proteinů a tuků, z vitaminů jen vitamin C a E a z minerálů malé množství draslíku a železa. Tělu dodává celkově 59 kcal na 100 g. Sacharid pektin se ve střevech nevstřebává, ale tvoří větší část nerozpustné rostlinné vlákniny, které se v jablku nachází (2,7 g/100 g).

Jaké jsou sacharidy jablka?

Ve složení jablka vynikají jen sacharidy, kterých je ve 100 g dužiny 13 %. Tvoří je především fruktóza (ovocný cukr) a v menší míře glukóza a sacharóza. Jablko dále obsahuje velmi málo proteinů a tuků, z vitaminů jen vitamin C a E a z minerálů malé množství draslíku a železa. Tělu dodává celkově 59 kcal na 100 g.

Kde koupit jablka a hrušky?

Akce a slevy: Jablka a hrušky 1 Jablka Gala 1kg. 2 Jablko granátové. 3 Hrušky zelené 1kg. Hrušky zelené. Jakostní třída I. 4 Granátové jablko 1ks. 5 Hrušky 1kg. 6 Jablka. 7 Jablka Golden Delicious 1kg. 8 Česká farma Jablko Golden Delicious skládané, 1 kg. 9 Česká farma Jablko Golden Delicious skládané, 1 kg. Přejít na stránku I Eva v ráji zhřešila s Adamem právě kvůli jablku... More ...

Související příspěvky: