Co je bezchlorová chemie do bazénu?

Obsah

Co je bezchlorová chemie do bazénu?

Co je bezchlorová chemie do bazénu?

Bezchlorová chemie do bazénu je zpravidla postavena na bázi peroxidu ve vyšších koncetracích. Používá se stejný peroxid jako na desinfekci ran v lékárně (ten má 3% koncentraci). V našem sortimentu najdete značky Sanosil s 9% koncentrací a Oxa.

Jaké je dávkování chloru v bazénu?

Chloršok dávkování je uvedeno zpravidla na obalu přípravku - obecně se dává kolem 80-100g na 10m3 vody. Pro superchloraci - odbourání vázaného chloru v bazénu doporučujeme použít 200g na 10m3, stejně tak v případě, že používáte bechlorovou bazénovou chemii ( peroxid vodiku nebo sanosil super) a chcete zrestartovat vodu.

Jak snížit hodnotu chloru v bazénu?

Jak snížit hodnotu chloru v bazénu . Chlor stop je přípravek pro snížení koncentrace chloru, kyslíku nebo bromu v bazénové vodě. Chlor stop pomáhá neutralizovat chlór v bazénu, jeho aplikace je možná kdykoliv, když při kontrole zjistíte nadlimitní koncentrace chloru, bromu nebo kyslíku.

Co je bezchlorová Úprava bazénové vody?

Bezchlorová úprava bazénové vody je v současné době rostoucí odvětví péče o bazénovou vodu. Výhod je několik, zbavíte se nepříjemného zápachu chloru, a také voda je příjemnější, nemluvě o snížení rizika působení chloru na lidský organismus.

Související příspěvky: