Co potřebujete, když potřebujete květinu do koupelny bez okna?

Obsah

Co potřebujete, když potřebujete květinu do koupelny bez okna?

Co potřebujete, když potřebujete květinu do koupelny bez okna?

A ty, jak jistě víte, přežívají i na tmavých místech. Jediné, co tahle rostlina s drobnými, zářivě zelenými lístečky vyžaduje, je odstraňování uschlých listů a občasné rosení, protože má ráda vyšší vzdušnou vlhkost. Pokud tedy třeba hledáte vhodnou květinu do vaší koupelny bez okna, právě jste ji našli.

Které rostliny potřebují tmavou noc?

Rarity mezi rostlinami: 10 druhů, které ke kvetení potřebují tmavou noc 1 Pupalka dvouletá. Pupalka dvouletá ( Oenothera biennis) dorůstá do výšky dvou metrů. Její žluté květy rozkvétají... 2 Tropické lekníny. Tropické druhy leknínů kvetou jen v noci. Patří k větším druhům leknínů a jejich květy jsou sytě... 3 Povijnice. Měsíční rostliny, neboli povijnice ( lat. More ...

Jak se zbavit kvetoucí rostliny?

Nikdy ale nestříkejte na květy, začaly by hnít. Aby ale byla rostlina stále v dobré kondici, je nutné, jakmile začne odkvétat, květenství odstranit. Pokud dodržíte tuhle jedinou podmínku, můžete se těšit z krásné kvetoucí rostliny po celý rok.

Jaké jsou rostliny na zimu?

A jaké že jsou? Uložit rostliny na zimu není tolik složité, pokud máte dostatek prostoru a příhodné podmínky. Balkonoví zahradníci (nevlastní-li zahrádku) to mají jednodušší: pár truhlíků zazimovat nemusí, bez velkých nákladů je osází každým rokem novými rostlinami.

Související příspěvky: