Co je Primark?

Obsah

Co je Primark?

Co je Primark?

Primark je velká posedlost většiny Čechů poslední dobou. Musím říct, že napoprvé je to krásný zážitek, ale podruhé už nevidíte ráj, ale tuny lidí, tuny věcí a vy vlastně spíš nevíte, co si vybrat. Já osobně Primark nemám jako místo pro oblečení, je to vysloveně obchod pro blbosti, které nepotřebujete.

Kdo otevírá Primark v Praze?

Primark – jedno z největších jmen mezi obchody s módními oděvy otevírá svou pobočku v Praze. I přesto, že kvůli koronaviru musela společnost zavřít všechny své prodejny, práce na stavbě nové pobočky v pražské multifunkční budově The Flow Building se podle posledních zpráv nezpozdila a vše jde podle plánu. Primark v Praze tak otevře v druhé polovině roku 2020 ...

Kde koupit Primark Vídeň?

Primark Vídeň je ideální příležitostí kam se vydat na levné nákupy z Brna a Jižní Moravy.Primark zřejmě netřeba dlouho představovat. Je to Irský oděvní maloobchod, který se rozrostl do více jak 10 zemí.Je to oblíbený obchod zejména pro velmi nízké ceny a módní vzhled svého zboží. Vídeň tedy láká k návtěvě nejen Vánočními trhy, ale i výhodnými nákupy.

Související příspěvky: