Kdy začít cvičit břicho?

Obsah

Kdy začít cvičit břicho?

Kdy začít cvičit břicho?

Zapomeňte na sedy lehy, potřeba jsou úplně jiné cviky Břicho je jednou z nejchoulostivějších partií těla. Mnozí s nástupem jara řeší, jak šikovně schovat bříško, které přes zimu narostlo. Na internetu a v časopisech se objevuje spousta „zaručených“ návodů, které slibují za pouhý měsíc cvičení pevné a hubené břicho. To je ale zásadní omyl.

Co je bolest břicha na pravé straně žebry?

Bolest břicha na pravé straně pod žebry typicky signalizuje problémy se žlučníkem. Někdy začíná ve středu břicha a vyzařuje vpravo, jindy vystřeluje do zad a k pravé lopatce. Bolest břicha vpravo bývá většinou ostrá, bodavá a velice intenzivní, pacienti popisují také silný tlak v postižené oblasti.

Co jsou druhy bolesti břicha?

Druhy bolesti břicha 1 Ostrá bolest břicha – Jedná se o různé píchání, bodání či kousavé intenzivní bolesti. Ty mohou nastat náhle, většinou... 2 Tupá bolest břicha – Pacienti vnímají takovou bolest spíše jako silný a velice nepříjemný tlak, který je zároveň... 3 Křečovitá bolest břicha – Může být lokalizovaná, často ale postihuje větší oblasti břicha. Jde o svíravé bolesti,... More ...

Co se týče bolesti břicha u dětí?

Bolest břicha u dětí. Děti vnímají bolesti břicha odlišně než dospělí. Je to způsobeno především nedokončeným uspořádáním orgánů v dutině břišní a bolesti proto nemusí být typické ani svým umístěním. Příčiny zahrnují třeba zažívací potíže, zácpu, různé záněty, přítomnost parazitů nebo třeba dětské neurózy.

Související příspěvky: