Kde koupit vlašské ořechy Natural?

Obsah

Kde koupit vlašské ořechy Natural?

Kde koupit vlašské ořechy Natural?

Vlašské ořechy natural. Naturální vlašské ořechy jsou nejpopulárnějším ořechem v České republice. Naše vlašské ořechy jsou speciálně ... 61 Kč od 49 Kč.

Co jsou vlašské ořechy?

Vlašské ořechy jsou plody ořešáku královského (Juglans regia). Jak asi každý ví, jde o pevnou dřevnatou skořápku, které obsahuje jádra, jež se konzumují. Na stromě se ovšem ještě nacházejí v zeleném pouzdře.

Čím jsou vlašské ořechy vyjímečné?

Čím jsou vlastně vlašské ořechy tak vyjímečné? 1 Z minerálních látek jsou bohaté na hořčík, fosfor a draslík 2 Obsahují také vitamíny B1 a B2, kyselinu listovou, vitamín E, betakaroten (provitamín A) a menší podíl vitamínu C 3 Kromě vitamínů a minerálních látek ještě ve “vlašácích” najdeme další látky prospěšné pro naše zdraví - polyfenoly -... More ...

Jak dlouho trvá péče o vlašské ořechy?

Od vysazení stromků vlašských ořechů k první úrodě uběhnou průměrně 4 roky. Stálá péče musí být věnována každému stromu ve všech stupních vývoje - od prořezávání, postřikování a hnojení až po zavlažování - toto vše je zárukou kvalitní a odpovídající úrody. Strom pak může rodit vlašské ořechy až do věku sta let.

Související příspěvky: