Jaký je přínos pití bylinkových čajů během těhotenství?

Obsah

Jaký je přínos pití bylinkových čajů během těhotenství?

Jaký je přínos pití bylinkových čajů během těhotenství?

Jaký přínos má pití bylinkových čajů v těhotenství? Pití bylinkových čajů během těhotenství je rozhodně lepší volbou než pití nápojů s vysokým obsahem kofeinu.

Proč pití čajů během těhotenství?

Proto se během těhotenství musíte vyvarovat nadměrného pití čajů s vysokým obsahem kofeinu, mezi které patří, mimo jiné, následující čaje: 1 Černý čaj 2 Zelený čaj 3 Čaje Oolong 4 Čaje LiChee 5 Čaje Lapsang souchong 6 Čaje Hong mao 7 Čaje Golden Monkey Black 8 Čaje Quinshola clonal 9 Čaje Nilgiris 10 Čaje Earl grey 11 Čaje Darjeeling More ...

Jak použít mátový čaj v těhotenství?

Máta v těhotenství Konzumace mátyv těhotenství je sporná, některé zdroje ji uvádějí jako vhodnou, jiné za nevhodnou. Hlavně v prvním trimestru těhotenství mátu a mátový čaj užívejte s rozvahou. Máta se používá na trávicí problémy, při nafukovánía při žaludečních křečích.

Jak pití kopřivového čaje v těhotenství?

Pití kopřivového čaje v těhotenství je zdraví prospěšné. Maximální doporučená dávka je 1 až 2 šálky denně. Kopřivový čaj obsahuje hodně železa, hořčíku a vápníku a je jedním z nejlepších zdrojů důležitých látek a minerálů pro těhotné ženy. Tento čaj připravuje dělohu na porod a snižuje riziko poporodního krvácení.

Související příspěvky: