Chystáte se ze záhonů vyházet Rajčata se zelnými plody?

Obsah

Chystáte se ze záhonů vyházet Rajčata se zelnými plody?

Chystáte se ze záhonů vyházet Rajčata se zelnými plody?

Chystáte se ze záhonů vyházet zbylé keříky rajčat se zelnými plody, protože jim chybí slunce, a tak nestihnou dozrát? Tak přibrzděte. Zkuste naše triky, aby dozrála, a ještě si na nich pochutnáte.

Jak připravit zelená rajčata?

Pokud nemáte dost místa nebo trpělivosti čekat, až se vybarví, zkuste zelená rajčata hned zpracovat třeba podle našich receptů. Rajčata nakrájejte na silnější plátky. Smíchejte kukuřičnou mouku s hladkou a přidejte sůl, pepř a kajenský pepř. Rajčata namočte v zakysané smetaně a pak obalte ve směsi.

Jak nakrájet rajčata na plátky?

Rajčata nakrájejte na silnější plátky. Smíchejte kukuřičnou mouku s hladkou a přidejte sůl, pepř a kajenský pepř. Rajčata namočte v zakysané smetaně a pak obalte ve směsi. Na rozpáleném oleji je smažte po obou stranách dozlatova. Položte je na ubrousek, aby nasál přebytečný tuk.

Jak vařit rajčata?

Rajčata rozkrájejte a pomalu vařte doměkka. Rozvařená rajčata propasírujte, přidejte cukr, vanilkový cukr a vanilkový lusk. Pomalu vařte asi hodinu, abyste zredukovali vodu. Pak přidejte želírovací prostředek, kyselinu citronovou a rum.

Související příspěvky: