Proč se alkoholu vzdát?

Obsah

Proč se alkoholu vzdát?

Proč se alkoholu vzdát?

I když si dáte pravidelně nebo občas jen jednu skleničku, určitě neuškodí na nějaký čas se alkoholu úplně vzdát. I jeho umírněné pití totiž pomalu a velmi zrádně ničí naše tělo a také naši mysl. A i když se alkoholu vzdáte na pouhý měsíc, může se ve vašem těle změnit mnoho k lepšímu. Rozhodně to stojí za vyzkoušení.

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Kdy začnete pít alkohol?

Nejprve si předem určete jeden nebo dva dny v týdnu, kdy vůbec nebudete pít alkohol. Potom zkuste přestat pít na celý týden. Přemýšlejte o tom, jak se cítíte a jak jste na tom po psychické i fyzické stránce během dnů, kdy nepijete alkohol.

Jak omezit pití alkoholu?

Jak omezit nebo přestat s pitím alkoholu 1 Pití můžete ovlivnit. Myslete na to, že můžete ve svém každodenním životě udělat několik malých změn, které můžou mít velký vliv na vaše pití. 2 Suchý dům. Udělejte si prohlídku svého bytu. Máte doma větší množství alkoholických nápojů? ... 3 Změňte strategii svého pití. Pokud svou žízeň uhasíte nejprve nealkoholickým nápojem, pomůže vám to snížit rychlost pití alkoholu.

Související příspěvky: